24 Вересня 2019
Новини

Поставив ультиматум: син Порошенка змусив усю сім’ю перейти на українську

Поставив ультиматум: син Порошенка змусив усю сім’ю перейти на українську

Порошенкам удома дозволяється також переходити на англійську.

Колишній глава держави Петро Порошенко розповів, що його молодший син Михайло в ультимативній формі перевів усе сімейство на виключно українську мову. Тепер Порошенки удома розмовляють суто українською.

Нагадаємо, раніше, а саме в серпні, син екслідера України прийшов підтримати батька під будівлею ДБР, куди Порошенко приїхав на допит. Тоді ж журналісти підловили Мишка, що він давав коментар російською. Син Порошенка на камеру зізнався у любові до української мови, утім, проказував він ці слова російською, через що зазнав критики в соцмережах.

«Усі мої діти блискуче володіють українською мовою. Це була розгубленість і спроба невдалого тролінгу з боку Михайла. Він був дуже засмучений, повернувся додому і нам виставив ультиматум, що дома ми спілкуємося виключно українською мовою і він за цим слідкує, аж до штрафів», – поділився Петро Порошенко в останньому випуску телепрограми «Рандеву із Яніною Соколовою» на «5 каналі».

Також він зазначив, що в разі коли хтось із домашніх не зможе видобути із пам’яті необхідне українське слово, їм дозволяється перейти на англійську.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, українська мова
В тему