24 Вересня 2019
Новини

Зеленський прилетів в США

Зеленський прилетів в США

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до США для участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Про це повідомляє прес-служба Офісу президента України.

Планується, що Зеленський виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь в саміті з Цілей сталого розвитку. Глава держави проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав, зокрема з президентом США Дональдом Трампом.

Крім того, в рамках візиту Зеленський зустрівся з лідерами української громади Сполучених Штатів Америки, а також з представниками американських ділових кіл.

Зокрема Зеленський зазначив, що робота, яку щодня роблять представники української діаспори в США, зрівняється з роботою найкращих дипломатів.

«Ви - наші кращі дипломати, ви дійсно наші лобісти. Ви захищаєте наш суверенітет, територіальну цілісність тут, в США і в усьому світі. Ми вам дуже вдячні», - заявив президент.

Візит Зеленського в США проходить на тлі скандалу з Трампом щодо можливого тиску на Київ через розслідування проти сина конкурента Трампа на виборах, екс-віце президента США Джо Байдена.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Світ, володимир зеленський, сша, трапм, скандал, промова
В тему