23 Вересня 2019
Новини

«Зробити яйко-відривайко»: на Дніпропетровщині 14-річна дівчинка народила дитину від вітчима-гвалтівника

«Зробити яйко-відривайко»: на Дніпропетровщині 14-річна дівчинка народила дитину від вітчима-гвалтівника

У Дніпропетровській області 14-річна дівчинка народила дитину від свого вітчима. Не так давно вона зізналася, що її багато разів згвалтував співмешканець матері.  

Про це повідомляє портал Україна нова. 

Слідство встановило, що 47-річний педофіл задовольняв свої сексуальні потреби з дівчинкою-підлітком протягом двох років.

Навесні цього року дівчинка дізналася, що вагітна від свого насильника. Зовсім недавно вона народила здорову дитину від співмешканця своєї матері. 

Тим часом, чоловік свою провину не визнає. Він заперечує, що ґвалтував неповнолітню пасербицю. Судові засідання проводяться в закритому режимі. Пресу туди не пускають.

Ми писали, що у Києві педофіл напав на 14-річну дівчинку. Насильник намагався затягнути її в своє лігво і згвалтувати. Натомість батько повідомив, що заяви писати не буде і претензій до злочинця у нього немає. Чоловік сказав, що він не проти дій, які педофіл хотів зробити по відношенню до його малолітньої дочки.

Черговий випадок сексуального насилля щодо неповнолітньої зафіксували у Дніпропетровській області. У Кам’янському Дніпропетровщини поліцейські затримали 53-річного жителя Дніпра, який підозрюється в розбещенні 12-річної дівчинки. Мати дитини розповіла поліції, що невідомий чоловік у той день заманив її дочку в квартиру і почав вчиняти щодо неї розпусні дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, згвалтування, розбещення, діти, дніпро
В тему