22 Вересня 2019
Новини

«Можна навіть позасмагати»: синоптик порадувала по-літньому теплим прогнозом

«Можна навіть позасмагати»: синоптик порадувала по-літньому теплим прогнозом

Сьогодні, за даними погодників, на більшу територію України тимчасово повернеться літо.

В останній день астрономічного літа, 22 вересня, в Україні суттєво потеплішає, осінь відступиться, подарувавши трохи літнього тепла. Про це повідомляє улюблений синоптик країни Наталка Діденко у своєму Facebook.

На більшій частині України температура повітря становитиме +17…+23 градуси. Лише східні та північно-східні регіони (Харківська, Сумська, Чернігівська області) матимуть свій «синоптичний ексклюзив»: у них буде більш прохолодно – дощова неділя із 14–15 градусами тепла.

Тим часом вітер у більшості регіонів, окрім Західної України, буде західний і північно-західний, з поривами до 20 метрів на секунду аж до сильного.

У столиці очікується сонячна днина, вітряна і тепла, із 20 градусами тепла – «схожа на весну», як зазначає у себе на сторінці Наталія Діденко.

«Можна трохи розправити плечі, поміняти пуховичок на плащик, нагулятися по скляному містку, відкласти тимчасово куплені милі теплі шкарпетки у котики, навіть позасмагати над Дніпром на лавочках. Адже завтра завершується літо. З 23 вересня, у День осіннього рівнодення, почне по жменьці збільшуватися ніч. А поки що – літо)», – закликає українців виходити на вулиці метеоролог.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, погода, прогноз погоди
В тему