20 Вересня 2019
Новини

Ображений голуб прилюдно помстився нахабному чиновнику (фото)

Ображений голуб прилюдно помстився нахабному чиновнику (фото)

Хто б міг подумати, що самий звичайний голуб може запам'ятатися величезній кількості людей.

Зовсім недавно один із птахів «покарав» нахабного бюрократа під час того, як той розповідав про проблему пташиного посліду на вулицях, передає Свідок.

Як виявилося, це трапилося у США в місті Чикаго, коли один з місцевих чиновників давав інтерв'ю для програми Morning Insider, де розповів про проблему, яку щодня несуть голуби. Він говорив, що останнім часом голубиного посліду стало на вулицях міста дуже багато і що проблему потрібно якось вирішувати. Мабуть, птах його почув і сам «вирішив проблему», просто напаскудивши чиновнику на голову. Цей курйоз потрапив на безліч фотокамер присутніх ЗМІ.

Мабуть, пташки образилися на Джеймі Андрейда за те, що той хотів знищити їх насиджене місце. Сам же чиновник відповів на цю ситуацію з гумором: «О, невже я тільки що отримав ...» і почав обмацувати свою голову. Врешті-решт він переконався, що посліду було не дуже багато.

Варто зауважити, що Андрейд здавна почав займатися проблемою птахів в районі станції Irving Park Blue Line. Він стверджує, що голуби вічно осаджують жердинку прямо перед переходом і своїми екскрементами забруднюють вулицю і доставляють перехожим дискомфорт.

Джеймі дійсно стурбований цією проблемою, так як через цю станцію щодня проходять тисячі туристів і місцевих жителів. У минулому році бюрократ навіть почав розмовляти з людьми, які підгодовують місцевих птахів і звернувся з проханням припинити цим займатися. До цього дня Андрейду так і не вдалося вирішити проблему, проте він наполегливо працює над її вирішенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для порятунку інопланетян американці готують штурм військової бази (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему