20 Вересня 2019
Новини

Діти верещали від болю, а дорослі знімали це на відео: НП на курорті Туреччини

Діти верещали від болю, а дорослі знімали це на відео: НП на курорті Туреччини

У готелі Club Paradiso в Туреччині на туристів вилили палаюче масло, в результаті чого опіки отримали кілька людей, в тому числі і двоє дітей з Росії, яким 3,5 і 10 років.

Про це повідомляє tsargrad.tv.

НП сталася під час фінальної вечері в готелі. Кухар припустився помилки, і палаюче масло полилося на присутніх. Всього постраждали від вогню вісім чоловік, троє з них були відразу госпіталізовані. Серед них - два хлопчики з Єкатеринбурга (Росія).

За словами батька, один з його синів отримав опіки 2-го і 3-го ступенів, у нього обпалено 27% поверхні тіла. Стан другого хлопчика менш важке: обгоріли рука і голова.

«Це було пекло, ви не уявляєте, як дитина кричала, коли горіла», - розповів батько дітей.

За його словами, на допомогу постраждалим від палаючого масла відразу кинулися туристи з Німеччини та Голландії. А в цей час росіяни просто знімали те, що відбувається на свої камери. 

Поки діти ще кілька днів будуть знаходитися в лікарні під крапельницями. Після того як лікарі дадуть дозвіл, сім'я відразу ж вилетить назад в Росію. В єкатеринбурзькому аеропорту їх зустріне швидка допомога, і хлопчиків доставлять в опіковий центр. Всього постраждали від вогню вісім чоловік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Світ, суспільство, опіки, кухня, діти, туреччина, Надзвичайні події
В тему