20 Вересня 2019
Новини

Вискочили, в чім були: у Луцьку збирають речі для пацієнтів-«погорільців» із військового шпиталю

Вискочили, в чім були: у Луцьку збирають речі для пацієнтів-«погорільців» із військового шпиталю

Небайдужих городян просять «скинутися» речами для пацієнтів, евакуйованих із луцького госпіталю, де вночі спалахнула серйозна пожежа.

До небайдужих волинян звернулися із закликом допомогти «погорільцям» із військового гарнізонного госпіталю в Луцьку, де у ніч на 20 вересня вирувала масштабна пожежа. Коли сталася «НП», хворих евакуювали, в чому ті були.  

Про потребу в речах для пацієнтів, які в результаті пожежі лишилися без одежі, на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Наталія Ариванюк.

«При евакуації близько 20 олюдей залишилися хто в самій футболці, хто без капців, без теплішого одягу! Точного списку поки не маю. Є хлопці з далеких сіл, треба допомогти елементарним – одяг, взуття (тапочки)», – сказано в дописі.

Волонтерка залишила свої контакти для охочих помогти: тел.: 050 65 406 49, картка «ПриватБанку»: 5523 2458 0012 2663.

Нагадаємо, у ніч на 20 вересня, близько 02:00, сталася масштабна пожежа у будівлі Луцького військового гарнізонного шпиталю, що на вулиці Сенаторки Левчанівської (район Старого ринку). Для гасіння стягнули пожежну техніку і вогнеборців із трьох міст – Луцька, Ківерців і Рожища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку горів військовий госпіталь: евакуювали сотню людей

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, луцьк, госпіталь, пожежа
В тему