18 Вересня 2019
Новини

На Волині чоловікові прострелили голову

На Волині чоловікові прострелили голову

Напередодні чоловік пішов із дому і не повернувся, його співмешканка повідомила про це в поліцію.

Учора, 17 вересня, на околиці міста Ковель поліцейські виявили мертвим із вогнепальним пораненням голови 46-річного жителя одного із сіл району, повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння особливо тяжкого злочину та притягнення їх до відповідальності.

Учора до поліції звернулася співмешканка потерпілого із заявою про те, що напередодні вранці її 46-річний  чоловік пішов із дому та не повернувся. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські на околиці міста Ковель виявили тіло безвісти зниклого чоловіка із вогнепальним пораненням. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті його направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі  на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також:

У бійці біля «Сільмашу» в Ковелі убили юнака

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, ковель, вбивство, кримінал, вбивство
В тему