18 Вересня 2019
Новини

Вбивцю перукаря у Рівному Літвінову привезуть до суду силою

Вбивцю перукаря у Рівному Літвінову привезуть до суду силою

Тетяна Літвінова, котра жорстоко убила чоловіка, відомого у Рівному перукаря, вкотре зірвала судове засідання у своїй справі.

Про це повідомляє локальне інтернет-видання «Рівне Вечірнє» із посиланням на Світлану Павленко, управительку будинку, в якому сталося вбивство. Зі слів жінки, підозрювана відмовилася їхати із СІЗО до судової зали:

– Це взагалі нахабство, спочатку вбити людину, а потім уникати суду. Ніхто так і не почув об’єктивного пояснення, чому Тетяна не може приїхати на судовий розгляд. Тому це дуже обурило як прокурора, так і суддю. Останній постановив наступного разу насильно доправити її із СІЗО, – розповіла Павленко.

Наступний розгляд справи відбудеться 24 вересня об 11:00 годині.

Нагадаємо, стиліста Сергія Літвінова, власника перукарні «Серж» у Рівному, вбили у лютому 2017 року.  За версією слідства, це зробила його дружина Тетяна Літвінова на очах у їхніх дітей. Після цього вона сховала тіло та втекла у Єгипет. Про зникнення 37-річного чоловіка до поліції повідомив його товариш. Пошуки привели оперативників у квартиру в Рівному, де мешкала його 23-річна дружина та двоє дітей. Там у коморі і виявили тіло Сергія із чотирма ножовими ранами. У березні 2017-го Тетяну затримали єгипетські правоохоронці. Два місяці тривала процедура екстрадиції. За скоєне обвинувачуваній загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, сізо, резонанс, вбивство
В тему