18 Вересня 2019
Новини

«Виноградне божевілля»: кухар Євген Клопотенко поділився рецептами надзвичайних страв

«Виноградне божевілля»: кухар Євген Клопотенко поділився рецептами надзвичайних страв

Солодкість винограду ідеально підлаштовується до будь-якого смаку. До м'яса, до сиру, в салат, в рис, в десерт  - про це говорить відомий кухар Євген Клопотенко.

Надзвичайними стравами  він поділився в  Instagram.

«Виноградне безумство, привіт. Я нудьгував. Тому що виноград - це та деталь, яка робить їжу вибуховою. Не вірите? Розповідаю, що приготувати.

  1. Просто запечіть виноград. З свіжомеленим перцем і оливковою олією. Це так просто, але так вау, що забуваються всі слова. Їжте як гарнір до м'яса. Ваше життя розділиться на «до» і «після». Попереджаю, колишніми ви вже ніколи не станете.
  2. Варення з винограду з ваніллю. Ніби вас на прощання поцілувало літо. З поцілунком воно передало всю солодкість і тепло. Щоб вам було простіше жити далі. Щоб вечорами, коли сумно, холодно і самотньо, ви брали ложечку варення, додавали до м'яса / м'якого сиру / сиру з пліснявою і посміхалися.
  3. Салат з сочевицею і виноградом. Божественно. Ось тільки уявіть: щільна сочевиця, солона бринза, солодкий виноград, гостра рукола. Будь-яке слово тут зайве. Просто спробуйте.
  4. Тарталетки з козячим сиром і виноградом. Пісочне тісто, м'який сир, виноград, який своєю соковитістю балансує важкий і різкий смак інших складових. Вибачте, але це геніально.

Зійдіть з розуму від винограду!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, instagram, кухарі
В тему