17 Вересня 2019
Новини

РосЗМІ назвали можливу дату зустрічі Путіна із Зеленським

РосЗМІ назвали можливу дату зустрічі Путіна із Зеленським

Російські медіа анонсували дату зустрічі Зеленсього і Путіна.

Найбільш імовірно, що вперше керівники Росії й України зустрінуться в жовтні у «нормандському форматі». Від домовленостей у Мінську, які мають відбутися днями, залежить проведення саміту «нормандської четвірки», пише «Газета по-українськи» із посиланням на російський «Коммерсант».

Стовідсотково, Тристороння контактна група узгоджуватиме терміни розведення військ. Також у Мінську можуть затвердити і підписати єдину редакцію «формули Штайнмаєра».

«Якщо це зроблять, імовірність того, що перша зустріч президентів Росії й України Володимира Путіна і Володимира Зеленського відбудеться у жовтні – на саміті у «нормандському форматі», – наблизиться до 100%», – переконані в росЗМІ.

18 вересня Тристороння контактна група засідатиме у Мінську вдруге за місяць. Майбутня зустріч може бути ключовою, адже учасникам переговорів, по суті, треба підготувати умови для проведення саміту «нормандської четвірки» у Парижі.

Представник України у Тристоронній контактній групі (ТКГ), глава української держави у 1994 – 2005 роках Леонід Кучма припускає, що лідери Франції та Німеччини Еммануель Макрон і Ангела Меркель на перемовинах у «нормандському форматі» підштовхуватимуть президента Володимира Зеленського до неприйнятних поступок на користь Росії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, володимир путін
В тему