Твій корисний сніданок
Приготуємо на сніданок білокачанну капусту, запечену з сиром.
Капусту нарізаємо великими шматками, кладемо в окріп і варимо 10 хвилин. Відкидаємо на сито.
Паралельно розтоплюємо в пательні вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору.
Додаємо борошно, мускатний горіх (тертий), сіль і перець. Добре розмішуємо. Вливаємо в цю суміш тонкою цівкою молоко. Безперервно помішуємо, поки не закипить.
Додаємо лавровий лист і варимо суміш на слабкому вогні 20 хвилин.
Потім виймаємо лавровий лист і додаємо тертий сир.
З’єднуємо все з капустою, солимо та викладаємо у високе деко. Поверхню вирівнюємо, посипаємо тертим сиром, змішаним з панірувальними сухарями. Бризкаємо розтопленим вершковим маслом і ставимо в попередньо нагріту (до 210 С) духовку на 15 хвилин, поки капуста зверху злегка не підрум’яниться.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.