16 Вересня 2019
Новини

Богдан розповів, про що шепоче Зеленському на вушко

Богдан розповів, про що шепоче Зеленському на вушко

Глава Офісу президента розсекретив, про що саме говорив президентові, інтимно нахилившись до вуха останнього на розтиражованому фото.

Глава ОПУ Андрій Богдан повідав, що саме шепотів на вухо президентові Володимиру Зеленському на знаменитому вже фото. Про це він повідав у інтерв’ю українській «Бі-бі-сі», опублікованому в понеділок, 16 вересня.

Так, Богдан заявив, що у момент, закарбований фотографом, ділився з главою держави ідеєю побитися об заклад із мером Дніпра Борисом Філатовим.

«Це поради, це ідеї, які виникають. Якщо це зараз не сказати, а сказати потім, то буде втрачено момент. Ця найпопулярніша фотографія з Дніпра, коли я щось шепочу на вухо президенту. Тоді виникла ідея: давай озвучимо парі – або ти до такого числа зробиш, або звільняйся. Якби я це сказав через годину в Офісі, воно не було б так актуально От зараз – якраз це був той момент», – сказав Богдан.

Ідеться про широко висвітлене ЗМІ парі між президентом Зеленським і Дніпровським міським головою, який мав піти з посади, якби не встиг до визначеного терміну увести в дію міст-довгобуд.

Тоді, в липні, Зеленський запропонував Філатову або відкрити відремонтований Центральний міст до Дня міста, або піти у відставку. У підсумку переправу здали в дію ще до 14 вересня, коли Дніпро святкує «іменини». Президент Володимир Зеленський визнав, що міст побудували в терміни, але зажадав упевнитися в якості проведених робіт: їх має перевірити комісія. Тож наразі парі триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, андрій богдан, володимир зеленський
В тему

Останні матеріали