14 Вересня 2019
Новини

Екс-«ВіаГРА» Дімопулос народила донечку в Монако (фото)

Екс-«ВіаГРА» Дімопулос народила донечку в Монако (фото)

Санта Дімопулос народила другу дитину: перше фото зіркової мами з донечкою.

Колишня солістка популярного гурту «ВІА Гра» та модель Санта Дімопулос стала мамою вдруге 14 вересня 2019 року. Знаменитість народила дочку від свого чоловіка, співвласника мережі спортивних клубів Ігора Кучеренка, передає «24 канал».

Про народження другої дитини Санта повідомила в своєму Instagram зворушливим фото. На світлині Дімопулос виглядає дуже щасливою та усміхається на камеру, а в руках у неї – новонароджена дочка.

«14.09.2019. Ласкаво просимо, принцесо», – додала співачка у підписі.

Зірка вирішила народжувати другу дитину у Монако, бо свої перші пологи згадує із жахом. Подробицями появи на світ первістка вона раніше поділилася із підписниками в соцмережі. 

«Мій лікар полетів на якусь конференцію, і мені пощастило народити в один із цих 2-х днів. Епідуральною анестезією мені знеболили перейми, а коли почалися пологи – її відключили, пояснивши це тим, що я повинна відчувати перейми. Тоді я відчула весь біль цього світу! Я реально втрачала свідомість, і дитину мені просто виштовхнули, натиснувши на живіт. Гематому на голові у немовляти проколювали на четвертий день, і мені навіть страшно згадувати про це», – писала вона.

У Монте-Карло Санта не лише насолоджувалася часом з рідними, а й знімалася в ефектних фотосесіях та відверто розповідала підписникам про свою вагітність.

Нагадаємо, першу популярність Дімопулос отримала після участі у вокальному проекті «Фабрика зірок». Після цього артистка активно підкорювала шоу-бізнес у складі популярної групи «ВІА Гра».

Однак не вокальна кар’єра принесла їй чималу славу, а скандальні стосунки з телеведучим Андрієм Джеджулою. Пара познайомилась у 2006 році на дні народження спільного друга. Дімопулос і Джеджула жили у громадянському шлюбі та виховували спільного сина Даніеля. Після розриву стосунків у 2010 році хлопчик лишився жити із зірковою мамою.

Через два роки Санта Дімопулос вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка. Та згодом модель заявила, що їхній шлюб був фейком. Уже у 2015 році Дімопулос пішла під вінець із співвласником мережі спортклубів Ігорем Кучеренком. Саме він є батьком її другої дитини. Немовля не буде первістком для чоловіка, адже від попередніх стосунків він уже виховує трьох дітей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему