13 Вересня 2019
Новини

Резонанс: іракець пошматував ножем дружину-одеситку, бо хотіла розлучення

Резонанс: іракець пошматував ножем дружину-одеситку, бо хотіла розлучення

В Одесі уродженець Іраку пошматував ножем дружину і намагався сховатися за кордоном.

НП сталася напередодні увечері в багатоповерхівці на вулиці Вільямса в Київському районі Одеси. За даними обласного ГУНП, 43-річна жінка хотіла розлучитися із чоловіком через постійні погрози і тимчасово з’їхала до сестри, пишуть «Факти».

Та чоловік підстеріг її в ліфті багатоквартирного будинку і завдав декілька важких ножових поранень у ділянку грудної клітки, черевної порожнини і обличчя.

Страшні крики почули люди і викликали «швидку» та поліцію. Постраждалу, яка втратила багато крові, госпіталізували у дуже важкому стані.

Орієнтування на нападника розіслали всім правоохоронним підрозділам регіону. Спільно із прикордонниками поліцейські затримали 55-річного чоловіка недалеко від кордону з Молдовою, коли він намагався залишити країну.

Як повідомили в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби, громадянин України, який скоїв тяжкий злочин, є жителем Овідіопольського району Одеської області. Він був виявлений і затриманий прикордонниками Білгород-Дністровського загону на ділянці відділу прикордонної служби «Старокозаче», коли пересувався на мотоциклі.

За словами родичів потерпілої Тетяни Бурчанової, вчительки англійської мови, конфлікти в родині були давно. Зокрема, глава сім’ї Гелан Фейсал Хазаль (уродженець Іраку, який близько 20 років живе в Україні) нібито постійно чинив на дружину і дітей психологічний і фізичний тиск. Родичі побоюються, що Гелан спробує відкупитися і вийде під заставу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, одеса, замах на вбивство
В тему

Останні матеріали