11 Вересня 2019
Новини

Зухвалий олень відібрав у нареченої весільний букет (фото)

Зухвалий олень відібрав у нареченої весільний букет (фото)

Наречені Морган і Люк Маклі вирішили зробити весільну фотосесію в мальовничих околицях міста Согатак в американському штаті Мічиган. До наречених і їх фотографа Лоренде Беннетт несподівано приєднався ще один персонаж - олень, який прийшов з лісу.

Про це пишуть Факти.

Нахабну тварину дуже зацікавив букет Морган. Поки молодята намагалися позувати, олень вперто намагався відкусити від букета пару квіток. Коли наречена піднімала троянди в повітря, той підстрибував, щоб їх дістати.

Зрештою, по завершенні зйомок, Морган просто віддала свої квіти йому на поталу, вирішивши, що це буде краще, ніж традиційно кидати букет у натовп подружок. Фотографії зате вийшли дуже оригінальними.

Це копитне, яке прозвали «Олень Соготака», давно відоме своєю товариськістю. Раніше олень вже вторгався на фотосесії в честь заручин декількох закоханих пар. «Я чула про доброзичливого оленя в цих місцях, але не розраховувала з ним зіткнутися... Ми всі були в шоці!», - розповіла Беннетт.

Подружжя Маклі залишилося задоволене зустріччю з лісовим мешканцем. Управління природних ресурсів Мічигану, однак, попереджає, що краще все ж триматися подалі від оленя, оскільки це все ж дика тварина, яка може заподіяти серйозну травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через консервну банку на Волині евакуювали жителів багатоповерхівки (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему