11 Вересня 2019
Новини

Українська режисерка Байрак стала мамою у 55? (Фото)

Українська режисерка Байрак стала мамою у 55? (Фото)

У мережі обговорюють немовля на фото 55-річної Оксани Байрак: кажуть, втілилася її мрія про материнство.

Українська режисерка, сценаристка і телеведуча Оксана Байрак, яка напередодні свого 55-річчя заявляла, що має намір народити первістка, змусила шанувальників думати, що її мрія стати мамою збулася. Про це пише The Lime.

Приводом для обговорень у мережі стало недавнє фото знаменитості, на якому зображений усміхнений малюк. У своїй публікації Оксана не уточнила, чи її це дитина, а залишила лише загадковий підпис. «Коли світ починається з бізнес-класу. Люблю тебе», – написала Байрак.

Пыдписники режисерки засипали її привітаннями. Вони вітають її з поповненням у сім’ї і навіть називають стать і ім’я дитини. Судячи з коментарів під знімком, Оксана Байрак стала мамою дівчинки на ім’я Ліза.

Батьком малятка, ймовірно, став цивільний чоловік Байрак фітнес-тренер Георгій Москалюк. Знайомство пари відбулося на програмі «Давай одружимося», де Оксана була ведучою, а Гоша прийшов підтримати нареченого. Після цього закохані почали жити разом. Незважаючи на 23-річну різницю у віці, пара виглядає дуже щасливою.

До речі, цивільний чоловік Байрак знявся в двох її картинах – «Пізнє каяття» і «Моє нове життя».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему