11 Вересня 2019
Новини

Під дулом пістолета: Богдана у Франції закували в кайданки (фото)

Під дулом пістолета: Богдана у Франції закували в кайданки (фото)

Глава ОП змусив українців «підвиснути», виклавши дивне фото, де він у кайданках і під дулом пістолета.

Андрій Богдан пожартував з приводу своєї скандальної поїздки в Сен-Тропе у Францію на весілля «смотрящего» за Міністерством юстиції України Андрія Довбенка, пише «РБК-Україна».

Глава Офісу президента опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, на якому йому нібито приставив зброю до потилиці чоловік у формі французького жандарма. Також на лівій руці чиновника наручники, які тримає місцевий «правоохоронець». Знімок зроблений у кафе – на кадрі видно столики та відпочивальників.

Богдан написав, що у Сен-Тропе також був глава МВС Арсен Аваков і голова СБУ Іван Баканов. «А ще у Сен-Тропе їздив Аваков, вивчав оперативну обстановку. І Баканов теж був», – ідеться в публікації.

Користувачі мережі сприйняли жарт Богдана неоднозначно. У коментарях звучать як заклики сконцентруватися на відповідальній роботі та більше приділяти уваги численним викликам, які стоять перед державою, так і хвалебні відгуки щодо яскравого відпочинку у відпустці, на яку має право кожна людина.

Коментувальники пишуть:

«Із цим усім все зрозуміло. Я б не постила більше те, що дратує людей. Ми чекаємо пости про роботу та результати. Якщо там пашете на благо країни, то розповідайте нам про все. Навіть про дрібні, але кроки вперед та успіхи. А курортів яскравих і загулів класних дружніх бажаю автору і всім нам. У вільний від роботи час».

«Злив всіх!»

«Андрій «гонить»!»

«Пане Андрію, профі в гуморі у нас Володя Зеленський, а ви... Ви ж юрист, не займайтеся тим, що вам не властиво, тому що дуже неоднозначно це виглядає, і не всім зрозумілий такий непрофесійний гумор. Провокація, на яку ви йдете, була б вдалою, якби вона була доречною і відповідала вашому статусу»;

«Судячи із фото, стриптиз ери були такі собі»;

«Всі ми любимо весело відпочити на вихідних!»;

«Норм повисіли»;

«Троляка!»;

«Пане Андрію, вся країна чекає, що ви нарешті будете на людях стурбовані, з похмурим обличчям, з важким суворим поглядом, а ви все жартуєте... Вже якось змусили б себе, чи що»;

«Жандарм із Сен-Тропе...».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Фото
В тему