9 Вересня 2019
Новини

Екс-полонений Гриб: «Дівчина, через яку мене схопили, може бути мертва»

Екс-полонений Гриб: «Дівчина, через яку мене схопили, може бути мертва»

Дівчина, через яку полонений Павло Гриб улітку 2017 року поїхав на зустріч до Білорусі і був схоплений російськими спецслужбами, може бути мертва.

Про це хлопець, недавній політичний полонений Кремля, розповів у інтерв’ю УНІАН.

На запитання про те, чи спілкувалася згадана дівчина з ним чи його батьками, Гриб відповів: «А ви знаєте, де ця дівчина? Може, її серед живих немає».

Нагадаємо, Павла викрали в Білорусі 24 серпня 2017 року і перевезли на територію РФ. До того він поїхав у Гомель, щоб зустрітися з дівчиною, з якою спілкувався в соцмережах. Дівчина мала приїхати на зустріч із Росії. Пізніше стало відомо, що його тримають у СІЗО в Краснодарі. Російські слідчі звинувачували його в нібито підготовці теракту на шкільній лінійці в Сочі.

У Павла важке вроджене захворювання – портальна гіпертензія, йому щодня необхідне специфічне лікування. 22 березня 2019-го суд у Ростові-на-Дону, РФ, визнав Павла Гриба винним і засудив до шести років колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вони нарешті повернулись: з російського полону вже в Україні 35 звільнених українців (відео, ексклюзивний список)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, суспільство, росія, павло гриб
В тему