9 Вересня 2019
Новини

Вулицями Дніпра прогулявся клоун з трилера «Воно» (фото, відео)

Вулицями Дніпра прогулявся клоун з трилера «Воно» (фото, відео)

Шедевр косплею: друзі постаралися на славу, і тепер у Мережі обговорюють їхні епічні фото.

Схоже, компанія друзів з Дніпра – Ігор Мороз, Стас Губкін та їхня подруга Олександра – настільки надихнулися трилером Енді Мускетті «Воно», що не пошкодували часу на створення справді вражаючого косплею, пише «Апостроф».

9 вересня в Мережі з’явилися знімки клоуна-безумця Пеннівайза, який прогулявся українським містом-мільйонником і навіть проїхався у місцевому трамваї.

Ефектну фотосерію опублікували на сторінках друзів в Instagram, відео – на YouTube-каналі місцевого «Інформатора».

Як пише джерело, спочатку «вбивцю» помітили в 1-му міському трамваї. Пізніше друзі відклацали фотосесію в одній із закинутих будівель і перемістилися на Катерининський бульвар. Там Пеннівайз привітав дітей і охоче дарував їм червоні повітряні кульки.

«У трамваї були суперечки з кондуктором. Я сів на його місце, щоб перевірити реакцію. Він підійшов зі словами: «Ти невідь-де сидів, а тепер всівся на моє покривало, яке щойно після прання!» Я промовчав у відповідь, а він заявив: «Ти думаєш, я тебе боюся? Ні, не боюся!» І після цієї репліки вся знімальна група просто засміялася вголос», – розповів Ігор Мороз.

За словами хлопця, на створення образу з гримом та костюмом компанії знадобилося всього кілька годин. Коли всі складові були готові, друзі приступили до зйомки. Цікаво, та, як зазначають підписнкии Ігоря, деякі фото вийшли значно атмосфернішими за кадри з фільму «Воно» чи «Воно-2». Судячи з усього, тепер друзі готуються підкорювати Comic Con Ukraine 2019.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, кіно, фільми
В тему