9 Вересня 2019
Новини

Під Черніговом боєць ЗСУ зачавив товариша по службі броньовиком

Під Черніговом боєць ЗСУ зачавив товариша по службі броньовиком

Слідчі Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини загибелі військовослужбовця-контрактника оперативного командування «Північ» поблизу села Гончарівське Чернігівської області.

Раніше стало відомо про те, що під час переміщення техніки внаслідок порушення заходів безпеки трагічно загинув військовий, передають «Вісті».

У прес-службі ДБР повідомили, що, за попередньою інформацією, під час руху колони військової техніки, водій БРЕМ (броньованої ремонтно-евакуаційної машини) порушив правила водіння спецмашини і скоїв наїзд на військовослужбовця, притиснувши його до танка Т-64БВ, який рухався попереду. Від отриманих травм військовий помер під час транспортування до медичного закладу.

В цей час слідчими проведено огляд місця події і допитані учасники й очевидці, готуються клопотання про призначення відповідних експертиз і проводяться слідчі експерименти.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 415 (Порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило загибель потерпілого) КК України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, армія
В тему