9 Вересня 2019
Новини

День краси-2019: як стати привабливою і жаданою – гороскоп

День краси-2019: як стати привабливою і жаданою – гороскоп

Всесвітній день краси – International Beauty Day відзначається 9 вересня 2019.

OBOZREVATEL пропонує гороскоп краси на цей день.

Овен

Для того, щоб стати привабливішою, чарівнішою, свіжішою і молодшою, вам необхідно просто... більше спати. Не зменшуйте значення відпочинку. "Сон – таблетка краси". Пам'ятайте про це. І поменше кави у другій половині дня.

Телець 

Вам слід приділити увагу своїй зовнішності, відвідати косметичний салон або зайнятися собою у домашніх умовах. Дуже важливе харчування – воно має бути багате на вітаміни. Благо, осінній сезон надає їх з лишком. Рекомендується спробувати нові способи догляду за шкірою обличчя і тіла.

Близнюки 

Ви добре знаєте, що і як треба робити для того, щоб виглядати на всі сто. Порада Таро одна: не нехтуйте цими знаннями і застосовуйте їх на практиці. А також діліться ними з іншими, навчайте своїй майстерності тих, хто в них зацікавлений.

Рак 

Можливо, старі звичні креми і косметичні засоби слід змінити на щось більш просунуте. Ви можете підібрати ідеальні засоби догляду, які стануть ключем до вашої молодості, краси і привабливості. Не обтяжуйте себе зайвими проблемами, які відразу ж відбиваються на обличчі.

Лев 

Їжте більше фруктів. В їжі надавайте перевагу свіжим овочам і фруктам, не зловживайте смаженим, солоним і жирним, поменше спецій і кави. І не забувайте про "фрукті краси" – абрикоси, які цілий рік доступні у вигляді кураги.

Діва 

Морський відпочинок піде вам на користь: вам потрібна відпустка, бажано на островах. Якщо такої можливості немає, підійде море або навіть озеро. Процедури, пов'язані з водою, також будуть ефективними і допоможуть виглядати краще і молодше.

Терези 

Є версія, що інтимні стосунки сприятливо впливають на стан шкіри жінки, на її настрій і загальне самопочуття. Тож  любіться з коханою людиною або просто закохайтесь із першого погляду. Це почуття запалить в очах вогонь, оживить вас, і в очах оточення – не тільки чоловіків, а й жінок – ви станете набагато привабливішою.

Скорпіон 

Кому як не Скорпіонам знати, що таке померти і народитися знову? Вдайтеся до радикального оновлення – способу життя, іміджу, косметичних засобів. Всього. Станьте новою, абсолютно новою.

Стрілець 

Любов і правильне харчування. Присвятіть час спілкуванню з коханою людиною і з тими людьми, які дарують вам задоволення. У харчуванні приділіть увагу їжі, багатій на мікроелементи, зокрема різноманітні горіхи. А ще спробуйте уникнути стресу і негативних емоцій. Молодими нас роблять радість і безтурботність.

Козоріг 

У будь-якому віці жінка може виглядати привабливою, якщо підійти до питання вміло, підкреслити свої вигідні сторони і приховати сторони слабкі. Використовуйте нові засоби, які надає індустрія краси, але головне – відчувайте тільки позитивні емоції!

Водолій 

Все, що вам потрібно для молодості і краси, у вас уже є. Турбуватися нема про що. Просто робіть те, що робили завжди у плані догляду за собою. Релакс, умиротворення, достаток, вміння відчувати смак життя у будь-якій дрібниці.

Риби 

І знову любов. Головний секрет молодості і краси для вас полягає не стільки у косметичних засобах, скільки у стані закоханості, зануреності у сильні почуття. Бажано взаємні. Нове почуття зробить вас оновленою і молодшою. Не чиніть опір йому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, яке сьогодні свято, гороскоп на сьогодні
В тему