9 Вересня 2019
Новини

Найбагатші спадкоємці: син Коломойського переїхав в Україну

Найбагатші спадкоємці: син Коломойського переїхав в Україну

Днями 20-річний Григорій Коломойський, син олігарха Ігоря Коломойського, вперше взяв участь в неофіційній грі баскетбольного клубу «Дніпро» з литовським «Невежис».

Однак Коломойський-джуніор, який грає під номером 45, не набрав жодного очка. Грегорі (так називали хлопця за кордоном) недавно переїхав в Україну з Ізраїлю, - пише Країна.

На знімках команди син ІВК (Ігоря Валерійовича Коломойського) виглядає дуже ефектно: високий, кучерявий, бородатий і схожий на свого батька.

Його зріст – 193 см, а вага – 95 кілограмів.

Раніше Коломойський-молодший грав в ізраїльському клубі «Маккабі Рішон ле-Ціон».

А до цього в Америці він виступав під третім номером Cleveland State Vikings (баскетбольна команда Університету штату Клівленд, США). Він навчався в цьому університеті на спеціальності «Спортивний менеджмент».

Тоді його батько 56-річний Ігор Коломойський в інтерв'ю говорив, що син «збирається підписати контракт з українським клубом». І ось тепер стало зрозуміло, який саме клуб мав на увазі український олігарх.

У Грегорі є швейцарський паспорт. В анкеті на сторінці студентської команди його містом народження була вказана Женева. Там же, за інформацією ЗМІ, живе його мати Ірина.

Познайомилися Ірина з Ігорем Коломойським в літньому таборі, коли обом було по 13 років. Зараз діти Коломойського – старша донька Анжеліка і син Григорій – вважаються одними з десятка найбагатших спадкоємців.

34-річна Анжеліка в 2011 році вийшла заміж за Олега Бокоєва. До речі, вона народилася в Україні, проте довгий час живе в Швейцарії.

Соціальні мережі Грегорі вельми скромні. Аккаунт в Instagram він вже видалив, а ось в соціальній мережі Facebook лише кілька фотографій з дитинства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, спадщина, багатство, олігархи, ігор коломойський
В тему