6 Вересня 2019
Новини

Фанати шаленіють: на «Танцях із зірками» несподівано з’явиться нова зірка

Фанати шаленіють: на «Танцях із зірками» несподівано з’явиться нова зірка

Організатори розважального шоу «Танці з зірками 2019» посилено готуються до нового випуску. За традицією, в переддень проєкту вони оголосили ім'я ведучого балкону. Нею стала співачка Наталія Могилевська.

Про це інформує 24 канал.

Ще перед прем'єрою представники «Танці з зірками 2019» оголосили, що шоу упродовж всього сезону буде вести незмінний його ведучий Юрій Горбунов. Компанію знаменитості складе Тіна Кароль, яка оголошуватиме виступи учасників. А от ведучі балкону щотижня змінюватимуться. 

Наразі стало відомо, що у 3 випуску проєкту зустрічати зіркові пари після виступу буде Наталія Могилевська. Для неї участь у шоу не буде дебютною. У першому оновленому сезоні "Танців з зірками" вона з Ігорем Кузьменком здобула перемогу, а у 2018 році стала ведучою балкону. Тоді Наталія Могилевська прийшла на прямий ефір з кубком, який давала потримати кожному з учасників. 

Чи співачка знов прийде із трофеєм, наразі невідомо. Глядачі зможуть це побачити вже 8 вересня та насолодитись ефектними постановками під українські пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гучний скандал: гей лікував людей від гомосексуалізму

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, танці з зірками, наталя могилевська
В тему