6 Вересня 2019
Новини

Все дозволяє СБУ: як заборонені російські актори знімаються в Україні

Все дозволяє СБУ: як заборонені російські актори знімаються в Україні

Відома ведуча і журналістка Яніна Соколова розповіла, як російські актори потрапляють на зйомки в Україну, після відвідування анексованого РФ Криму.

Про це повідомляє видання «Телекритика».

«В Україні продовжують завозити на зйомки серіалів російських акторів, які в'їжджали в Крим через територію Росії, що знімалися в пропагандистських фільмах. Я не ручаюсь за стовідсоткову достовірність цієї інформації, але, за словами декількох моїх знайомих акторських агентів, існує кулуарна домовленість між агентами російських акторів в Україні та СБУ з обходу пункту в'їзду до Криму цими акторами з боку Росії. За інформацією мого джерела, існує ціла схема, як російські актори потрапляють сюди на зйомки, не дивлячись на те, що були в Криму і знімалися в російських фільмах, які демонструють перемогу російської армії, силових органів. Нікому не вигідно про це розповідати - всі сидять на потоках, агенти зокрема», - розповіла Яніна.

Крім того вона зазначила, що гонорари, які отримують українські актори, до сих пір нижчі гонорарів російських акторів. Також за словами телеведучої, українські кіносеріальні студії намагаються не дратувати українців і не запрошувати в свої копродукційні серіали відверто контроверсійних російських акторів, які їздять в Крим і знімаються в пропагандистських російських серіалах й кіно.

«Але якщо чотирьохсерійка виготовляється на замовлення телеканалу СТБ, одразу йдуть переговори про те, що прем'єра продукту буде на російському «Першому каналі». Останній має генерального продюсера, який погоджує акторів, які повинні грати в цьому серіалі, щоб отримати певні рейтинги, враховуючи популярність, улюбленість цих акторів російською аудиторією. Не буває такого, що продукт виготовляється для українського телеканалу без узгодження з російською стороною. Чому? Тому що гроші, які витрачаються на виробництво сtріалу, не окупаються в разі показу тільки на українському телеканалі. Поки не буде окупності на українському ринку, вони будуть продавати їх в Росію», - зазначила Соколова.

Ми писали, що «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» увійшов до трійки найбільш популярних у онлайн-кінотеатрах Росії за перше півріччя 2019 року. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, кіно, заборона в'їзду в україну, сбу, актор
В тему