5 Вересня 2019
Новини

Просто не впізнати: актор дієтами схуд на 100 кілограмів

Просто не впізнати: актор дієтами схуд на 100 кілограмів

Зірка російських серіалів Олександр Семчев схуд на 100 кілограмів. Актор, який раніше важив близько двох центнерів, страждав від цукрового діабету, задиху і підвищеного артеріального тиску.

49-річний Семчев худнув під наглядом лікарів – переглянув своє харчування, відмовився від калорійної і жирної їжі, почав харчуватися вівсянкою і овочами, а також випиває перед кожним прийомом їжі 100 грамів соку зі стебел селери, яка сприяє потужній жироспалюючиій дії, пише Starhit.

Крім дієти, Олександр почав займатися на біговій доріжці, пройшов курс ліпосакції, а лікарі провели йому повний комплекс заходів з відновлення кровообігу і навчили правильному диханню.

За непідтвердженою інформацією, актор переніс операцію зі зменшення шлунку, але сам він це заперечує.

«Зменшуйте порції, пийте воду для посилення метаболізму і чередуйте курячу грудку з індичкою і рибою. Ну, звичайно, справа не тільки в курячій грудці, є ще й сирі овочі. Змішуйте в рівних пропорціях і побачите ефект», – радить Семчев.

Олександр Семчев – російський актор, відомий глядачам за фільмами «Марш Турецького», «Маросєйка 12», «Кордон. Тайговий роман» і «Ділянка».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, дієти, харчування, актор
В тему