4 Вересня 2019
Новини

Ображений мер оголосив голодування

Ображений мер оголосив голодування

Мер міста Бар на Вінниччині Артур Цицюрський оголосив голодування через провалене депутатами міськради голосування за рішення, які б дозволили реалізувати проект зі створення виробничо-туристичного кластера «Яблуневий шлях».

Про це передає Кореспондент.

«Відбулася сесія міської ради, де розглядалися чотири питання щодо реалізації проекту Яблуневий шлях, яким коштом ЄС передбачено створення на базі двох ОТГ виробничо-туристичного кластера. У них говорилося про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, облаштування передбачених проектом об'єктів, зокрема розплідника плодових дерев місцевих традиційних сортів яблунь і кластерного офісу з дегустаційним центром в рамках проекту, і про внесення змін до рішення однієї з попередніх сесій ради про бюджет міста на поточний рік. Утім, частина депутатів, які до цього вже тричі голосували за рішення щодо реалізації цього проекту, вчора без адекватних аргументів і логіки проголосували проти. Цим вони фактично вкрали у громади поточний рік, протягом якого проект міг реалізовуватися. Я вважаю таку позицію щодо розвитку громади неприпустимою, тому оголосив голодування», - розповів Цицюрський.

За його словами, своє голодування він вважає не акцією протесту, а мірою на підтримку проекту. Перед міською радою мер встановив намет і почав збір підписів містян на підтримку проекту «Яблуневий шлях».

На час своєї акції мер пішов у відпустку без збереження заробітної плати. Скільки триватиме голодування, він не уточнив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку учасник Революції Гідності вже другий день голодує під стінами ОДА

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, голодування, політика, Курйози
В тему

Останні матеріали