3 Вересня 2019
Новини

Побутова драма на Львівщині: труп жінки, зашитий у мішку, і тіло чоловіка біля скривавленої коси

Побутова драма на Львівщині: труп жінки, зашитий у мішку, і тіло чоловіка біля скривавленої коси

Правоохоронці розслідують подвійне убивство в Стрийському районі Львівської області.

Як повідомили місцевому виданню «Гал-інфо» у відділі комунікації поліції Львівської області, у Стрийський відділ поліції 31 серпня надійшло повідомлення від голови одного із сіл району про те, що в будинку, який належить 58-річному місцевому мешканцю, було виявлене тіло людини без ознак життя, зашите у мішок.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблої – нею виявилась 37-річна мешканка села. Жінка більше двох тижнів вважалася безвісти зниклою.

Окрім того, неподалік будинку, у траві, правоохоронці виявили тіло господаря помешкання без ознак життя з різаною раною шиї. Поруч із тілом лежала коса зі слідами крові.

За фактом смерті жінки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України, за фактом смерті чоловіка – за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) КК України з приміткою «самогубство».

Тіла скеровані на судово-медичну експертизу, поліцейські встановлюють обставини події. Проводяться досудові розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, вбивство, львів
В тему