2 Вересня 2019
Новини

Міжнародний «шкандаль»: на польському потязі Львів і Луцьк «приточили» до Польщі (фото)

Міжнародний «шкандаль»: на польському потязі Львів і Луцьк «приточили» до Польщі (фото)

Черговий скандал розгорівся у соцмережі, а приводом до нього стало присвоєння Польщею українських міст до своєї території.

Саме така картина вимальовується на поїздах держави-сусідки, де зображено мапи Польщі, на яких як польські міста вказані Львів та Луцьк, пише «Знай»

Як випливає із ситуації, поляки ніяк не забудуть про свої колишні території, хоч із того часу вже багато води спливло. У ностальгії за минулим вони вказали відомі обласні центри України на картах, якими прикрашені польські потяги. 

Такі беззаперечні докази виклав на своїй сторінці у Facebook користувач Саша Ком’яхов. Він розмістив світлини із зображенням скандального потяга, які одразу викликали резонансну дискусію під публікацією.

«Расово-благонадійне ностальджи на електричках Польщі. Львів їх, Рівно їх, Вільнюс їх)», – підписав Ком’яхов.

Деякі користувачі зауважили, що у Львові був помічений автобус, на якому також Львів належав Польщі. «А Бреслау скромно прикрите елементами дизайну», «Я не можу цього зрозуміти… :-(», «По Львову часто їздить біло-червоний автобус polonus з написом «лонч польскеу», останнє місто у списку, звичайно, – Львув», – обурюються містяни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Полетиш через балкон!»: у Львові хазяйка кулаками вигнала дівчат із найманої квартири (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика, суспільство, Фото
В тему