2 Вересня 2019
Новини

Гороскоп на тиждень: що очікує на кожен знак Зодіаку з 2 по 8 вересня

Гороскоп на тиждень: що очікує на кожен знак Зодіаку з 2 по 8 вересня

Перший тиждень вересня назвати простим складно, адже планети зараз знаходяться в невеликому дисонансі, який може привнести щось негативне в життя кожного зі Знаків. Боятися, що це стане руйнівним, не варто.

Про це повідомляє астролог Василиса Володіна, пише dailyhoro.

Овен

У Овнів на початку осені може з'явитися бажання попрацювати з кимось пліч-о-пліч. Це слушна думка, але представникам цього Знаку рекомендується уникати спілкування і спільних справ з жадібними людьми. Їх вчинки і дії можуть не тільки засмутити Овнів, але і зовсім перешкодити втіленню мрії і благополучного завершення загальних завдань.

Зірки хочуть бачити в цих людях обережність і передбачливість. Овни дуже мудрі, але рідко користуються передчуттям і своїми знаннями. Настав час це змінити, тому що інтуїція буде загострена вже з понеділка. Приймати важливі рішення краще якомога швидше, не відкладаючи на потім, не займаючись пошуками виправдань.

Телець

 З 2 по 8 число у Тельців починається невеликий період творчого та інтелектуального застою. Харизма і чарівність трохи спадуть, тому знайомитися з новими людьми буде складніше. Доведеться не покладатися на одну лише пані удачу, а прагнути до взаєморозуміння, до ввічливості і бути більш поступливими, готовими піти на компроміс у складній ситуації. Потрібно запрограмувати себе на успішне виконання всіх справ: у цьому Тельцям допоможуть п'ять способів впливу на підсвідомість.

З іншого боку, такий розклад стане ідеальним для того, щоб сфокусуватися на простих, але нудних і монотонних завданнях. На вихідних можна зайнятися домашніми справами і прибиранням, помірними покупками і пошуками нової мотивації. Вересень — час, коли Тельці трохи загасають, тому авантюри і ризики не звеличують їх, а змушують падати і боляче ударятися об землю.

Близнюки

У всіх побутових проблем є свої духовні причини. Всі негаразди, з якими можуть зіткнутися Близнюки, будуть виходити з їх власної невпевненості. Зірки ж вплинуть тільки на їхню здатність до навчання, яка помітно впаде. Нові знання та досвід не будуть такими корисними, як могли б бути. Це означає, що ризикувати в найближчі сім днів не бажано.

Краще сфокусуватися на найпростіших справах та обов'язках, які тільки можна придумати, згадати або знайти. Можна пбрибратися в будинку, оплатити рахунки, провести «інвентаризацію», викинувши все непотрібне з дому, очистивши тим самим його енергетику. В любовній сфері все буде спокійно, однак Всесвіт може внести деякі позитивні корективи.

Рак

У Раків цей тиждень буде схожий на американські гірки, тому що в один день все буде виходити, а в іншої проблеми можуть навалитися відразу без будь-якої на те причини. В подібні періоди часу діяти по ситуації непросто, але у Раків є всі необхідні якості, закладені в них природою. Вони дуже передбачливі і розумні, часом розважливі. Якщо й цього не вистачить, то можна скористатися трьома способами швидкого залучення удачі в будь-якій ситуації. Деякі труднощі лише загартують характер.

Зірки радять не втрачати віри в себе, що б не трапилося. Це буде перевірка на міцність, яку Ракам пройти під силу. Достатньо лише згадати, що вже вдалося пережити в минулому, щоб опинитися тут, в цей час і в цьому місці.

 Лев

 У Левів починається сприятливий період для нових знайомств, романтичних побачень, флірту. У представників цього Знаку Зодіаку будуть всі шанси зустріти любов, але краще не забувати про перевірку на сумісність. Завоювати чуже серце — це далеко не все, що необхідно для щасливого початку відносин. Важливо зрозуміти, наскільки людина дійсно близький.

В справах і в бізнесі цим людям належить захищати свої доводи, думки, інвестиції, положення. Можуть з'явитися нові вороги і недоброзичливці, які бажають забрати те, що належить Левам по праву. У питаннях грошей йти на компроміси не варто. Зірки хочуть, щоб Леви показали всім свої зуби і кігті. Настав час перевірки на міцність.

Діва

Дівам змінити життя на краще допоможуть близькі, друзі, а також правильний настрій. Закон тяжіння думок — найважливіше ланка в ланцюзі. Оптимізм, віра в себе, мотивація і цілеспрямованість — все це потрібно Дівам в надлишку. На початку вересня немає місця заздрості, яка руйнує здорові амбіції і знищує любов до себе. Вона знецінює все, чого вже вдалося досягти раніше. Цього допускати не можна. Оточуючі люди будуть цінувати скромність і доброту Дів. Є ті, хто ясно бачить їх переваги і сильні сторони. Саме такими людьми і варто себе оточити представникам даного Знаку.

Вплив космосу буде дуже потужним і творчим, але нічого не виходить просто так в подібні моменти. Необхідно спрямовувати себе правильно.

Терези

Для цих людей настане дуже неоднозначний період, повний змін і незрозумілих випадковостей. Низка проблем може початися вже з понеділка, але не варто показувати всім свій негативний настрій. Краще вирішувати все самостійно, без чужої допомоги. Прив'язати до себе удачу зараз і в довгостроковій перспективі Терезам допоможуть десять правил успішної людини. Будуть для Терезів і приємні моменти.

 Зірки хочуть, щоб народжені під цим Знаком були максимально чесними з оточуючими людьми, частіше бували з тими, хто їм дорогий. Усамітнення добре для роботи, а от у вільний час краще провідати близьких людей, батьків, спробувати налагодити стосунки з кимось, хто цього дійсно заслуговує.

Скорпіон

У Скорпіонів настає смуга удач у всіх сферах життя. Єдина умова для здійснення всіх планів і амбіцій — самостійність. Не варто просити допомоги у оточуючих і сподіватися на волю випадку. Люди можуть бути дуже негативними по відношенню до Скорпіонів через заздрість і образи, необґрунтованої злості. Відновити енергію після неприємного спілкування допоможуть відпочинок, оптимізм і фізична активність.

Творча робота вийде на перший план, тому у важких ситуаціях бажано приймати рішення швидко і не боятися експериментувати. Цілком можливо, що саме на цьому тижні Скорпіонам вдасться зустріти свою любов або знайти в собі сили в цьому зізнатися. Тим з них, хто вже у відносинах, теж пощастить. Це час яскравих емоцій, які правлять світом.

Стрілець

У Стрільців все буде добре в енергетичному плані, тому що небесні тіла зараз знаходяться в гармонії один з одним. Тим не менш три сильних змови на щастя і удачу можуть прискорити наближення позитивних подій і розгорнути усе таким чином, щоб Стрільці залишилися задоволені. Очікується, що тиждень пройде досить швидко, тому потрібно навчитися насолоджуватися приємними моментами, трохи завмирав і сповільнюючи темп життя.

 На вихідних корисно зайнятися прибиранням та іншими домашніми справами. Вони розслаблять і допоможуть як слід відпочити душею. В будні не бажано закриватися в межах своєї зони комфорту. Необхідно впускати у своє життя нових людей, свіжі емоції. Це дуже позитивне час, що краще присвятити найважливішим справам.

Козеріг

Всього експерти виділяють сім основних причин, по яких удача може оминати нас. До цього списку варто додати сильний дисонанс між зірками і планетами, який може спостерігатися в період з 2 по 8 вересня. Всесвіт зараз не хоче, щоб Козероги ризикували і піддавали себе небезпеки. Їм варто сфокусувати увагу на простих і зрозумілих справах. Незважаючи на це краще не налаштовувати себе на дострокове поразку у справах, фінансах і любові. Потрібно дотримуватися плану і не намагатися стрибнути вище голови.

Великі амбіції можуть погубити Козерогів і змусити їх втратити всі надії на світле майбутнє. Щоб нейтралізувати деякі небезпеки, доведеться бути гранично уважними і не упускати дрібних деталей.

 Водолій

Водоліям варто йти вперед, назустріч пригодам. Це буде дуже яскрава і продуктивна тиждень. Додатковий успіх забезпечений тим, хто навчиться керувати своєю енергією. П'ять корисних порад підкажуть, як формувати впевненість у собі і нейтралізувати негатив. Стати позитивніше допоможе шопінг, своєчасний відпочинок та нові емоції. Деякі проблеми можуть з'явитися у ледачих представників цього Знака. Часу на неробство і прокрастинацию немає, тому що події можуть бути дуже динамічними.

У коханні можуть негативно позначитися сварки і конфлікти, а на роботі та в бізнесі хрест на успіх загрожує поставити егоїзм. Не варто ігнорувати прохання колег і партнерів про допомогу.

 Риби

 І в любові, і в справах може спостерігатися незворотність подій. Всесвіт таким чином переводить життя Риб в нове русло. З першого погляду це може здатися не зовсім позитивною зміною, але це не означає, що в майбутньому все залишиться таким безпросвітним. Все, що відбувається невипадково і приведе в найближчому майбутньому до нових приємних зустрічей, успіху на роботі та в любові.

У фінансових справах слід користуватися сім'ю правилами фен-шуй для залучення грошей, а в амурний сфері бажано покладатися на інтуїцію. Зірки рекомендують не згадувати про минуле і не ворушити те, що вже було забуто. Краще спрямувати свій погляд у майбутнє і не займатися самоаналізом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, гороскоп на сьогодні, гороскоп на день, гороскоп, прогноз астрологів
В тему