1 Вересня 2019
Новини

Про що Зеленський домовлятиметься із Дональдом Трампом

Про що Зеленський домовлятиметься  із Дональдом Трампом

У вересні 2019 планується зустріч президента України Володимира Зеленського із очільником США Дональдом Трампом.

Що очікує Зеленський від цієї зустрічі – він розповів під час інтерв’ю з нагоди 100 днів президентства.

«США є стратегічним  партнером  України в багатьох областях - в економіці, енергетиці, безпеці енергетичного сектора, незалежності, ОПК.

Там дуже багато пунктів, про які ми повинні домовитися. І від них дуже багато що залежить.

 З президентом Трампом  треба зустрітися, познайомитися, подивитися в очі, запитати, що їх цікавить в нашій країні, розповісти,  що нам потрібно від них. Ми не будемо стояти з простягнутою рукою, ми пропонуємо: інвестуйте в країну, нам потрібні більш дешеві гроші.

Я розумію, що немає довіри до правоохоронної системи, але будемо над цим працювати. Ми повинні бути сильною, незалежною країною і пишатися нею.

Я не буду їхати в США, щоб просто сказати: «Будь ласка, дайте нам трохи грошей, ви така велика країна, ми будемо вас підтримувати».  Адже Україна є також сильною країною, у нас просто йде війна. У нас дуже хороші люди, і не дурніші за  будь-яку  Америку.

Тому я запропоную Трампу разом працювати. У них  є зацікавленість в економіці, в підприємствах, в землі, в енергетичному комплексі, тому нехай інвестують.

Ми готові говорити з Америкою про бізнес між країнами. Є ще питання міжнародних відносин, питання дозволу припинення війни, тож чекаємо на їхню підтримку», - резюмував Володимир Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, дональд трамп, сша
В тему