1 Вересня 2019
Новини

«Я більше не актор»: Зеленський про свої 100 днів при владі

«Я більше не актор»: Зеленський про свої 100 днів при владі

Як підсумок своїх 100 днів при владі президент України Володимир Зеленський провів інтерв’ю з актором Станіславом Бокланом, у якому розповів про досягнення, прагнення та труднощі президентства.

Виникли зрозумілі питання: чому інтерв’ю ведуть не експертні журналісти, а відомий актор, який у культовому серіалі грав роль прем’єр-міністра? Це так, мабуть, президент висловив своє «фе» усім журналістам.

Чи варто погодитися з думкою львівського журналіста Остапа Дроздова, що Зеленський живе не реаліями, а вважає, що серіал триває і далі.

Хоча на питання Боклана, ким себе особисто сприймає Зеленський, то президент відповів, що вже давно не відчуває себе актором, а політиком.

«Хто я? Я більше не актор. Зміни (за 100 днів - реж.) є, але я точно залишаюся людиною. Мене не зламали різні речі, які з’являються у людині, яка має таку посаду», - сказав президент. 

Зокрема президент розповів, чи переглядатимуть питання про мову, як просувається взаємодія з іноземними партнерами та які основні завдання він ставить перед собою.

Знаменно, що чимало тез Зеленського підтверджували інші експерти, не завжди відомі загалу, або ж екс-президенти. 

Так, екс-президент Кравчук наголосив, що Зеленський володіє трьома основними якостями президента: повага до людей, порядність і честь. Одностайний у цьому і Кучма, наголошуючи, що він молодий, амбітний і може стати родоначальником великих змін. Але щоб це сталося, він повинен згуртувати навколо себе однодумців, які теж прагнуть цих змін, підсумував Ющенко, наголошуючи, що саме цим Зеленський активно зараз займається.

Станіслав Боклан наголосив, що ці 100 днів - відправна точка діяльності нового президента і вона свідчить, що деякі зміни присутні. Обрано новий уряд, створено парламентську коаліцію з монобільшості правлячої фракції, тривають перемовини про звільнення українських політв’язнів. Однак чимало нагальних питань ще очікують свого вирішення або ж детального розгляду. Це питання війни, вигідне розв’язання цього конфлікту та як бути з окупованими територіями, на яких і досі накопичуються ворожі сили.   

Саме тому Володимир Зеленський наголосив, що найважчими моментами за цих 100 днів була звістка про загибель чотирьох військових та розмова після цього з Путіним. 

Найважливіший момент, на думку президента, ще попереду.

Початок закладено, але про реальні зміни можна буде говорити згодом, принаймні через рік. Тому Зеленський пообіцяв, що рівно через рік знову зустрінеться з Станіславом Бокланом. І тоді вони обговорять всі перемоги і невдачі діючого президента.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, президент, інтерв'ю, актор
В тему