31 Серпня 2019
Новини

Трагедія в Дрогобичі: затриманих суд відправив під домашній арешт

Трагедія в Дрогобичі: затриманих суд відправив під домашній арешт

Дрогобицький міськрайонний суд відправив під домашній арешт 2 співробітників комунального підприємства, затриманих по справі обвалу будинку в Дрогобичі Львівської області.

Про це Українським Новинам повідомив представник суду.

За його словами, рішення прийнято 30 серпня. Він не повідомив інших подробиць.

Поліцейські повідомили їм про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Санкції статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Ми писали, що на Львівщині, у Дрогобичі, 30 серпня 2019, прощалися з сімома жертвами обвалу. Серед них ціла родина: 5-річний хлопчик, його сестра, якій було лише 21 та їхня бабуся. Ще семеро травмованих досі у лікарнях.

У соцмережах дрогобиччани пишуть, що трагедії із руйнуванням цілого під’їзду житлового чотириповерхового будинку передували глобальні ремонтні роботи в приміщенні перукарні на першому поверсі. Люди вважають, що саме наслідки перепланування в перукарні стали причиною обвалення частини багатоквартирного будинкуна вулиці Грушевського, 101 і загибелі восьми людей.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, трагедія, суд, арешт, львів, дрогобич
В тему