31 Серпня 2019
Новини

У Луцьку проходить ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль

У Луцьку проходить ХІІ Міжнародний джазовий фестиваль

Вчора, 30 серпня, у Луцьку пройшов перший день ХІІ Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz 2019» Його організували Луцький джазовий клуб спільно з громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку за фінансової підтримки Луцької міської ради.

«Art Jazz 2019» - чудова музична подія,яка вже стала родзинкою нашого міста, - пише «Волиньonline».

Під час відкриття фестивалю його засновник Олег Баковський подякував усім, хто вже дванадцять років поспіль незмінно відвідує фестиваль.

Співорганізатор, голова ГО «Принцип» Віктор Грисюк додав, що секрет успіху щорічного свята джазу – лучани, адже саме у Луцьку найкраща публіка. Про це неодноразово говорили зірки джазу, які приїздять на фестиваль з інших країн, і везуть додому чудові емоції та енергетику нашого міста. 

Учасників  та гостей заходу привітав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Чудово, що джазовий фестиваль вже став невід’ємною частиною культурного життя нашого міста. Дякую організаторам за те, що вже багато років ми маємо можливість слухати чудову, якісну музику, яка викликає особливі емоції та спонукає задуматись над багатьма речами. Зі свого боку міська влада завжди готова сприяти проведенню подібних мистецьких заходів», — зазначив він, побажавши слухачам гарних вражень та чудового джазового настрою.

Цьогоріч любителів джазових ритмів радують зірки світового та українського джазу, зокрема виконавці з Сполучених Штатів Америки, Білорусі, Польщі, Данії, Ізраїлю. Хедлайнерами фестивалю «Art Jazz 2019» є відомі джазові виконавці зі США — Рей Браун-молодший та Грегорі Бойд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, фестиваль, концерти, луцьк
В тему