31 Серпня 2019
Новини

Нардеп потрапив у ДТП на авто BlaBlaCar

Нардеп потрапив у ДТП на авто BlaBlaCar

Народний депутат від «Європейської солідарності» Михайло Бондар потрапив в ДТП у Житомирській області,

Mitsubishi Lancer, в якому знаходився нардеп, зіткнувся з КамАЗом, після чого перекинувся повідомляє Zaxid.NET.

За його словами, автомобіль Mitsubishi Lancer, в якому він перебував, на великій швидкості зіткнувся з КамАЗом, після чого легковик перекинувся. Зараз Бондар і ще троє потерпілих перебувають в лікарні. У нардепа удари на обличчі, руці і ногах. Постраждалих оглядають медики.

Як повідомили очевидці інциденту, у легковика луснуло колесо, тому авто зіткнулося з вантажівкою боковою стороною, де сидів нардеп. Однак за словами поліції, колесо відпало після зіткнення. Деталі встановлять правоохоронці. Водія вантажівки з численними забоями теж доставили до лікарні.

У прес-службі патрульної поліції в Житомирській області повідомили, що в ДТП постраждали чотири людини.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася на 111 км автодороги Київ - Чоп. Виклик надійшов в 17.51 ??год. Поки відомо, що в ДТП постраждали чотири людини, їх забрала «швидка», - розповіли в поліції.

Як пише Цензор.нет, Бондар їхав з Києва на вихідні до родини в Сокаль Львівської області. Нардеп скористався сервісом пошуку автомобілів BlaBlaCar.

«Я АТОшник. Тому, якщо є можливість придбати машину - то капеланам купили автобус, то так джипи там хлопцям ... Тобто, я поки без машини. Тому користуюся ось таким чином послугою Бла бла кар. Це швидко, це добре», - пояснив Бондар.

В автомобілі, крім Бондара, перебували водій з дружиною і ще один пасажир. Нардеп розповів, що заснув під час поїздки і прокинувся від удару. За його словами, машина перекинулася кілька разів. Нардеп вважає , що йому та іншим перебували в автомобілі людям життя врятували ремені безпеки.

Повідомляється, що депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. у нього, імовірно, зламані ребра.

Як повідомлялося, напередодні стало відомо, що в ДТП в Лондоні потрапила екс-глава Нацбанку Валерія Гонтарєва.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, дтп, Надзвичайні події, житомир, лікарня, депутати
В тему

Останні матеріали