29 Серпня 2019
Новини

Соцмережі: 8 жертв у Дрогобичі – результат «перепланування» перукарні

Соцмережі: 8 жертв у Дрогобичі – результат «перепланування» перукарні

Трагедії передував «глобальний» ремонт у перукарні на першому ярусі...

У соцмережах дрогобиччани пишуть, що трагедії із руйнуванням цілого під’їзду житлового чотириповерхового будинку передували глобальні ремонтні роботи в приміщенні перукарні на першому поверсі. Люди вважають, що саме наслідки перепланування в перукарні стали причиною обвалення частини багатоквартирного будинкуна вулиці Грушевського, 101 і загибелі восьми людей, пише «Сьогодні».

Так, на місцевому форумі  один із користувачів припускає: «На першому поверсі перукарня, яка належить Л. (називає прізвище підприємця, – ред.). Він робив ремонт і перепланування. Ось і результат».

Тележурналіст каналу «Україна» Ярослав Куц, який у складі знімальної групи записував сюжет на місці обвалу, теж зазначає, що як попередню причину трагедії надзвичайники називають перепланування у приміщенні перукарні, яка була облаштована на першому поверсі чотириповерхівки.

Влада Львівщини в особі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина також більше не згадує первісну версію про вибух побутового газу. 

«Будинок зруйнований, причини ще з'ясовуються. Схоже на обвал (створені проблеми з опорними стінами, помилки при будівництві ще в 60-х роках). На місці працюють МНСники, проводять заходи по відселенню. Після розбирання завалів будуть зроблені відповідні висновки причин трагедії», – пише чиновник на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, хто загинув у Дрогобицькій трагедії 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, трагедія, Надзвичайні події
В тему