29 Серпня 2019
Новини

Богдан із гранчаком у Раді став зіркою мережі (фото)

Богдан із гранчаком у Раді став зіркою мережі (фото)

Не встигла нова Рада почати роботу, як із залу засідань вже лунають чутки про перші скандали.

А на осуд публіки «летять» показові кадри з українськими політиками - один з «вчинків» глави ОП Андрія Богдана в зв’язку з цим, вміло відобразили вітчизняні журналісти, передають U-News.

Символічне фото зі збіговиська нардепів у перший робочий день Ради показали в мережі.

«Продовжуємо рубрику кумедних фото з Верховної Ради «Під куполом цирку». «Підпис «Вип’ємо за тих, кого посадять», - йдеться в повідомленні.

На знімку «в зборі» одні з найбільш видних, точніше сказати значущих і обговорюваних в країні політиків - серед шістки - Андрій Богдан, Сергій Шефір, а також екс-президенти України Петро Порошенко і Віктор Ющенко. Останні - виглядають втомленими і трохи чи то пригнобленими, чи то напруженими. Екс-президенти, не витримавши, споглядають через спини глави ОП Андрія Богдана, як той «цокається» склянкою, очевидно склянкою з водою, з колегою. Порошенко взагалі очі закрив.

Знімок вийшов украй символічним, тому як візуально можна простежити два ряди в значенні - «минуле і майбутнє», «торжество і смуток». Старі політики, які поступилися новим, спостерігають, як прийнято говорити, «з задніх рядів» за всім найцікавішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдана викликали на допит

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, Таблоїд, Фото
В тему