29 Серпня 2019
Новини

Сенцов вперше не подзвонив матері

Сенцов вперше не подзвонив матері

Засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов вперше за довгий час не подзвонив матері, хоча раніше завжди зв’язувався з нею в кінці місяця.

Про це «Крим.Реаліі» повідомила мати Сенцова Людмила.

«Ні, не подзвонив, хоча вчора, 28-го, був якраз місяць, як він дзвонив в той раз. А він рівно через місяць на 20 хвилин починає дзвонити, але вчора не подзвонив. Чекала сьогодні, думаю, може... Дзвінка немає. Я чула тільки одне: буде якийсь обмін 33 на 33. Олег в цей список не ввійшов. Сказали так, ось я чула так. Коли я розмовляла з киянами позавчора, так, сказали, що він у Лабитнангі в тюрмі, в тій же колонії. Ніде ніякого руху. Від Олега прийшло (у мене день народження був 12-го) рекомендований лист. Думаю, що таке. Він листівку послав. У перший раз за всі 5 років з поздоровленнями і сказав: «Мамо, ти вір, ми скоро обіймемося». Ось це було написано», — розповіла Людмила Сенцова.

Російські Telegram-канали «Незигарь», Baza стверджують, що Сенцова вивезли вчора вдень з колонії № 8 у місті Лабитнангі. Де саме зараз перебуває Сенцов — невідомо. Про це повідомило джерело в спецвідділі колонії. Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, олег сенцов, арешт
В тему