28 Серпня 2019
Новини

ЗМІ: у Софії Ротару роман з удвічі молодшим співаком з Білорусі

ЗМІ: у Софії Ротару роман з удвічі молодшим співаком з Білорусі

«Я люблю жінок старшого віку, з голлівудською усмішкою та божевільною енергетикою. Софія Михайлівна саме така. Вона – справжня мрія», – каже білоруський співак 38-річний Олександр Попов.

Йому приписують роман зі співачкою Софією Ротару, 72 роки. Про це пише «Газета по-українськи».

Чутки про романтичні стосунки між Поповим і Ротару з’явилися минулого тижня. Тоді Софія Михайлівна давала концерт у білоруському Мінську. Весь вечір Олександр провів за кулісами. Після виступу чекав Ротару в артистичному фойє, куди не пускають сторонніх. Наступного ранку розмістив у Instagram фотографію, на якій тримає Софію Михайлівну за руку.

«Саша останнім часом часто їздить до Києва. Йому пощастило – в нього білоруський паспорт, тому в’їжджати на територію України може безперешкодно. Там він днює і ночує. А коли в нього запитують, що робить в українській столиці, лише усміхається у відповідь, – говорять в оточенні співака. – У Софію Михайлівну він закоханий із дитинства. Два роки тому робив їй пропозицію».

Олександр Попов народився у білоруському Бобруйську. Зараз живе у Москві. Раніше був солістом російського гурту «Турбомода». З 2014-го розпочав сольну кар’єру. Кілька років тому ходили чутки про його роман із російською співачкою Тетяною Булановою, 50 років. Заради нього жінка пішла від чоловіка – футболіста Владислава Родимова.

Софія Ротару 34 роки прожила у шлюбі з музикантом Анатолієм Євдокименком. Він помер 2002-го після інсульту. Виховали сина Руслана. Йому 49 років, працює музичним продюсером. Після смерті Євдокименка Софії Михайлівні приписували роман з гітаристом її ансамблю Василем Богатирьовим.

«Моя єдина любов – мій чоловік Анатолій, – каже Ротару. – Його немає вже багато років, але мої почуття до нього нікуди не ділися. Про другий шлюб і мови бути не може».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В День народження: цікаві факти про кохання та кар'єру Софії Ротару (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, софія ротару
В тему