28 Серпня 2019
Новини

Через укус комара зупинилося серце 25-річної дівчини

Через укус комара зупинилося серце 25-річної дівчини

У Великобританії  сталася зупинка серця від укусу комара у 25-річної Кім. Про це передає УНІАН.

Зупинка важливого людського органу тривала три хвилини. За словами самої Кім, як її вкусив комар, після чого по всьому тілу розлився гострий біль, потім біль перейшов в праву щиколотку.

Місце, де стався укус сильно зуділо і дуже сильно запалилося, але жінка каже, що не надавала цьому особливого значення. Щоб зупинити запалення вона стала приймати антибіотики. Тим часом нога опухала з кожним днем все більше і більше.

Дівчина відчула, що не може наступати на ногу і пересуватися. Вона стала втрачати свідомість. Кім була змушена звернутися до лікарів, які знайшли у неї таке захворювання як некротичний фасциїт – це небезпечна інфекція, викликана бактеріями Streptococcus pyogenes або Clostridium perfringens. Медики запропонували їй зробити термінову операцію, оскільки у дівчини виник ризик залишитися без ноги.

Пізніше Кім вразив сепсис, а після операції її стан ще більше погіршився. І як підсумок, у британки зупинилося серце. Лікарі врятували дівчину, правда їй довелося заново вчитися говорити і пересуватися.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему