20 Серпня 2019
Новини

На Волині злісних неплатників аліментів виженуть на вулиці з мітлами

На Волині злісних неплатників аліментів виженуть на вулиці з мітлами

Найбільш злісні неплатники прибиратимуть вулиці.

Любешівська селищна рада затвердить Програму організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на території селищної ради на 2019 – 2020 роки, пише Любешівська газета «Нове життя».

Про це повідомив сьогодні, 20 серпня, на спільному засіданні двох постійних комісій селищної ради секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук.

Такі нововведення обумовлені змінами в законодавстві, де контроль за згаданими порушниками покладений на органи місцевого самоврядування. Тож, відповідно, будуть затверджені Порядок організації відбування порушниками таких робіт та Порядок використання коштів, передбачених у місцевому бюджеті. Контролюватимуть виконання суспільно корисних робіт злісними неплатниками аліментів керівники органів місцевого самоврядування.

Порушники виконуватимуть роботи з благоустрою, озеленення територій населених пунктів, кладовищ, зон відпочинку, придорожніх смуг за місцем проживання. Та головне ця Програма є вирішенням завдання державної політики у сфері забезпечення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Заплати аліменти»: волинян-боржників завертають на кордоні

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, аліменти
В тему