19 Серпня 2019
Новини

Затримали харків'янина, який збував у Луцьку психотропи

Затримали харків'янина, який збував у Луцьку психотропи

Луцькі поліцейські затримали 27-річного харків’янина, котрий розповсюджував в обласному центрі Волині психотропні речовини.

Ці речовини в особливо великих розмірах зловмисник не лише незаконно зберігав, пересилав у Луцьк, а й здійснював збут, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, упродовж 2019 року луцькі поліцейські зафіксовали два епізоди пересилання громадянином із Вінниці та Харкова у Луцьк психотропних речовин покупцям, з якими він зв’язувався через Інтернет.

 «16 серпня 2019 року працівниками поліції під час санкціонованого Луцьким міськрайонним судом обшуку у відділенні поштового оператора у Харкові вилучено три посилки із психотропною речовиною PVP, які громадянин надіслав адресатам», - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку у чоловіка вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини, обсяг яких встановлює експертиза.

«Використовуючи вигадані анкетні дані, зловмисник поштою  пересилав психотропи й у інші міста України», - повідомили в прокуратурі.

Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

За зберігання та розповсюдження психотропів, відповідно до ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України, зловмиснику загрожує 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, НП, затримання, поліція, прокуратура, обшуки
В тему