16 Серпня 2019
Новини

Траурний список «перемир’я»: цієї ночі в зоні ООС загинули двоє захисників України (фото)

Траурний список «перемир’я»: цієї ночі в зоні ООС загинули двоє  захисників України (фото)

У ніч на п’ятницю, 15 серпня, на Донбасі загинули військовослужбовці Олексій Попко та Олександр Колбун.

Про це сьогодні повідомили на сторінках спільноти «Знай правду» у Facebook, передає «Варта1».

Олексій Попко, мешканець міста Дніпра, військовослужбовець 74-го окремого розвідувального батальйону, загинув пізно ввечері, у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Олексій Попко

«Я вже не можу підібрати слів… я не розумію такого припинення вогню, коли з березня місяця 6-й боєць з міста Дніпро віддає своє життя за захист нашої країни. Попко Олексій, 74 розвідбат, загинув від підступних дій окупантів. Залишились без сина батько та мати, без люблячого чоловіка та татуся жінка і маленька донька. Співчуття родині… Героям Слава! Про час та місце поховання Олексія повідомимо пізніше», – зазначається у дописі.

Ще один захисник загинув у ніч на 15 серпня у Луганській області.

Це Олександр Колбун, мешканець села Вовчицьк Маневицького району Волинської області, військовослужбовець одного з підрозділів Збройних сил України.

Олександр Колбун 

Про це сьогодні на своїй сторінці повідомив голова Маневицької РДА Андрій Лиднюк.

«Позавчора, пізно увечері, отримали інформацію, що в зоні ООС загинув наш земляк, мешканець с. Вовчицьк Олександр Колбун. На жаль, інформація підтвердилась. 20-річний юнак, у якого було досить не просте дитинство, загинув, виконуючи громадянський і військовий обов’язок у Луганській області. Співчуваю усім рідним, близьким і знайомим Олександра. Вічна пам’ять нашому земляку… Про дату похорону повідомимо пізніше», – йдеться в повідомленні. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему