12 Серпня 2019
Новини

В гіпермаркеті у Києві продавали шкільні щоденники з картою України без Криму

В гіпермаркеті у Києві продавали шкільні щоденники з картою України без Криму

З полиць магазинів мережі Metro в Києві почали вилучати шкільні щоденники із зображенням карти України без Криму.

Про це повідомив активіст Володимир Біруля, який виявив щоденники в гіпермаркеті, розташованому на столичній вулиці Петра Григоренка, передає QHA.media.

Він також нагадав, що помітив такі щоденники ще місяць тому, тобто приблизно на початку липня 2019 року. Тоді звернувся до керівництва гіпермаркету, яке пообіцяло зняти їх із продажу.

У своєму повідомленні компанія Metro Cash & Carry Ukraine зазначила, що цей товар був вилучений із продажу всіх МЕТRO ще 15 липня після звернення Бірулі і з того моменту жоден такий щоденник не надійшов у торгівлю.

В ході внутрішнього розслідування компанія встановила, що щоденник «був принесений у ТЦ МЕТRO ззовні третьою особою і виставлений на полицю до інших щоденників цього виробника (компанія «Папірус». – прим. Ред.)».

У свою чергу компанія «Папірус» повідомила, що інцидент стався через порушення процедури перевірки дизайну і його виявили самостійно, попросивши дистриб’юторів зняти з продажу щоденники.

«На жаль, частина продукції надійшла в продаж. Ми просимо вибачення за цю безглузду помилку. Винні будуть жорстоко покарані», – пообіцяли в «Папірусі».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, скандал, крим
В тему

Останні матеріали