9 Серпня 2019
Новини

Нова любов екс-чоловіка Ані Лорак наче «клон» самої Кароліни (фото)

Нова любов екс-чоловіка Ані Лорак наче «клон» самої Кароліни (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак показав нову пасію, з якою в нього «особливий зв’язок».

Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіолу, незабаром після розлучення зі співачкою зустрів нове кохання. І ось представив публіці свою подругу, пише «Апостроф».

Чоловік показав обраницю в своєму Instagram і розкрив її ім’я. Красуню звуть Самія Ахметова і, як стверджують деякі ЗМІ, вона – киянка. Мурат опублікував досить пікантне фото зі спільного відпочинку в Іспанії. Бізнесмен зображений у рожевих плавальних шортах, а його супутниця – у червоному бікіні.

«Життя стає справжнім і дивовижним, коли ви знаходите людину, яка відчуває з вами ті ж почуття і так само дивиться на майбутнє», – свідчить підпис до знімка.

Про нову обраницю Мурата мало що відомо, її акаунт закритий, і в Мережі практично немає інформації про неї. Подейкують, що пара зустрічається вже рік і саме Самія стала причиною розриву з Кароліною, а не Яна Бєляєва, яку тривалий час називали розлучницею.

Ані Лорак тим часом також не нудьгує. Днями стало відомо, що співачка перебуває у стосунках із саунд-продюсером російського лейблу Black Star Єгором Глібом, який, до слова, на 14 років за неї молодший.

Ані Лорак і Мурат Налчаджіолу прожили разом 10 років. 31 січня 2019 року суд розірвав шлюб між співачкою і підприємцем. Колишнє подружжя виховує 7-річну доньку Софію. За словами брата Кароліни, дівчинка залишилася жити з мамою.

Колишнього чоловіка Ані Лорак улітку минулого року помітили в одному з київських караоке в обіймах тусівниці Яни Бєляєвої. Потім по Мережі поповзли чутки, що бізнесмен зраджує співачці вже не вперше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему