9 Серпня 2019
Новини

Американська супермодель на обкладинці модного журналу шокувала волохатими пахвами

Американська супермодель на обкладинці модного журналу шокувала волохатими пахвами

Американська топ-модель і актриса Емілі Ратаковськи знялася для обкладинки вересневого номера модного журналу Harper's Bazaar.

Знімок опублікований в Instagram видання.

На знімку Ратаковськи позує з неголеними пахвами в чорній мереживній білизні, задерши руки за голову.

«Звичайно, я розумію, що більшість моїх ранніх досліджень, що стосуються того, що значить бути дівчиною, перебували під впливом женоненависницької культури. Чорт, я розумію, що навіть зараз мої способи виразити сексуальність подібні жінконенависництву. Але мені з цим комфортно і це, дідько, мій вибір, окей? Хіба не за це виступає фемінізм - не за вибір?» - йдеться в цитаті моделі, розміщеної під фото.

Однак шанувальники Ратаковськи не схвалили її нову фотосесію і звинуватили модель в лицемірстві.

«Тобто фемінізм для тебе - це відростити кущ під пахвами? Вибач, але для мене це бридко», «Ось так виглядає лицемірство. Навіть з волоссям під пахвами ти все ще намагаєшся зробити ідеальний кадр. З ідеальним обличчям і тілом. Просто перестань прикидатися», «Хахаха, невже вона зробила це тільки заради фотосесії? Тому що на фотографіях її Instagram у неї ніколи не буває волосся під пахвами. Так звідки ж вони, дідько, тут взялися?» - розкритикували модель в коментарях.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, супермодель
В тему