8 Серпня 2019
Новини

Юна донька Олі Полякової переплюнула маму у сміливій фотосесії (фото)

Юна донька Олі Полякової переплюнула маму у сміливій фотосесії (фото)

14-річна дочка епатажної співачки Олі Полякової Маша, яка слідом за зірковою мамою активно показує фото в купальнику, цього разу знову здивувала користувачів мережі.

Про це передає Хроніка.

Як відомо, Оля Полякова – епатажна поп-виконавиця, яка носить горде звання суперблондинки української сцени. Зірка з задоволенням ділиться з шанувальниками яскравими фото в соціальних мережах. Дочка Олі Полякової наслідує її приклад. І ось на своїй офіційній сторінці в Instagram опублікувала яскраве і провокаційне фото.

На новому представленому кадрі юна модель позує, сидячи на краю басейну з блакитною водою. На дівчині надітий закритий купальник оливкового відтінку. При цьому пляжний наряд також вигідно підкреслює зону декольте молодої дівчини, а волосся її як завжди розпущені.

«Якби довелося вибирати тільки одну соціальну мережу або месенджер, яким можна буде користуватися в Україні, що б ви вибрали?» - звернулася до своїх шанувальників дочка Полякової.

Кумедно, що зоряна мама юного блогера також не залишила новий знімок дочки без уваги, і написала: «Маша ??? Подзвони мамі!!!»

Користувачі мережі також до побаченого байдужі не залишилися і написали безліч слів адресу юної моделі, причому багато хто з них розділилися в думках: хвалити або критикувати Машу за сміливий образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода виходить заміж

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, Фото
В тему

Останні матеріали