8 Серпня 2019
Новини

Лобода видала заміж молодшу сестру і піймала букет нареченої (фото)

Лобода видала заміж молодшу сестру і піймала букет нареченої (фото)

Loboda погуляла на весіллі сестри у Києві.

Українська співачка Світлана Лобода, яка воліє проживати в країні-агресорі, разом зі своєю донькою Євангеліною побувала в українській столиці на весіллі молодшої сестри Ксенії, пише lemurov.net.

Родичка Світлани пішла під вінець із підприємцем Артемом Аурсаладі. Щоправда, крім його імені, про чоловіка Ксенії майже нічого не відомо. Навіть у своєму Instagram дівчина воліла опублікувати весільні знімки без нареченого. На фотографіях Ксенія позує в обтислій сукні із фатою, а в руках у неї білі й червоні повітряні кульки.

До речі, на весіллі сестри Світлана упіймала букет нареченої.

Ксенія з’явилася на світ у 1992 році. Вищу освіта дівчина отримала в Київському університеті імені Тараса Шевченка.

Можна помітити, що сестри дуже схожі. Природа також наділила Ксенію пухкими вустами, глибоким поглядом і підтягнутою фігуркою.

Перед весіллям Світлана і Євангеліна записали відео для молодят. У ролику, який Лобода опублікувала в соцмережі, Єва побажала своїй тітці і її обранцеві, щоб їхні руки завжди з’єднувала ниточка любові. «Така вже доросла», «Дуже мила дівчинка», «Світлано, розміщуйте  частіше відео з Євочкою – вона у Вас така розважлива і розумна дівчинка, розчулює», – написали шанувальники Лободи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали