8 Серпня 2019
Новини

В Польщі російська банда хотіла влаштувати масове побоїще

В Польщі російська банда хотіла влаштувати масове побоїще

Правоохоронці Кракова провели масштабну антитерористичну операцію по запобіганню кривавої бійні в торговому центрі, де збиралися влаштувати розборки божевільні російські бандити. Спецназівці упакували 26 осіб, у яких вилучили зброю.

 За даними видання RMF24, всі затримані є учасниками незаконного збройного формування.

Більшість з них - громадяни РФ вірменського або чеченського походження. З 26 упакованих спецназівцями лише двоє виявилися не під арештом. Суд не обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою через сімейні обставини в одного з терористів і проблем зі здоров'ям у іншого.

При цьому 25 російських свою провину в порушенні закону не визнали, а один покаявся.

«Всіх затриманих звинувачують за участь в організованому збройному злочинному угрупованні, за спроби побиття, незаконне зберігання зброї і боєприпасів, а також за зберіганні великої кількості наркотиків, - відзначили в поліції. - Вони приїхали в торговий центр для того, щоб влаштувати там бійку між двома бандами. При цьому в ТЦ в цей час знаходилися жінки і діти».

У ході спецоперації в машинах терористів знайшли пускові снаряди зі сльозогінним газом, сокири, мачете і купу вогнепалу. Крім того, вони зберігали в авто боєприпаси і кілька кілограмів кокаїну.

Наймолодшому із затриманих 19 років, а перебували майже всі зловмисники на території Польщі нелегально - тільки четверо із затриманих мають польське громадянство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему