8 Серпня 2019
Новини

«Швидше телепузик стане президентом України»: у Путіна відреагували на слова Зеленського про Крим

«Швидше телепузик стане президентом України»: у Путіна відреагували на слова Зеленського про Крим

Так кремлівські ставленики зреагували на слова Зеленського, сказані в Туреччині, про повернення Криму.

Президент України Володимир Зеленський у ході робочого візиту в Туреччину зустрівся із кримськотатарською спільнотою, у спілкуванні з представниками якої завірив, що настане день, коли окупований Крим повернеться до складу України.

«Я точно знаю, що Крим повернеться в Україну, роз’єднані кримськотатарські родини зберуться за одним столом, і пісня «Ей, гузель Крим» буде звучати тільки як пам’ять про всі важкі випробування, які випали на долю вашого народу», – сказав він.

Також пообіцяв зробити все можливе для того, щоб пришвидшити повернення анексованого півострова.

На ці слова миттєво відреагували пропагандистські росЗМІ, а також кримські «чиновники», поставлені Кремлем на посади після захоплення АРК «зеленими чоловічками». Зокрема, голова так званої «національно-культурної автономії кримських татар» Ейваз Умеров у коментарі «РІА Новості.Крим» висловився, що Київ має змиритися з російським статусом півострова. А спроби Зеленського привернути увагу, на думку Уварова, «не викликають нічого, крім сліз».

«Скоріше на Україні виберуть телепузика в президенти, ніж Крим повернеться на Україну», – заявив у розмові із журналістами Умеров.

Відзначимо, Ейваз Умеров є найближчим соратником так званого «депутата Держдуми РФ від Криму» кримськотатарського колабораціоніста Руслана Бальбека.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, крим
В тему